Our adventure...

...which you can help us realize!


CARTMALMÖ

Friday 19 jul 2019, departure


4,500 kr MALMÖ
Business Class
Bidra till att sätta guldkant på flygningen över Atlanten!

25,000 kr MALMÖ
Flygresa
Hjälp oss med flygbiljetterna så vi äntligen kommer iväg på vår smekmånad!


ARGENTINA

Friday 19 jul 2019, 30 days


1,500 kr ARGENTINA
Det berömda köttet
Det argentinska köket är mest känt för sitt röda kött. En del säger att det är världens bästa. Bjud oss på restaurangbesök och låt oss avgöra för oss själva!

300 kr ARGENTINA
Den italienska glassen
Det starkaste italienska arvet måste vara glassen. Den ska vara gräddig och helt gudomlig och vi måste bara smaka. Bjud oss på en glassrunda och låt oss prova dem alla

1,000 kr ARGENTINA
Shoppa i Recoleta
Stadsdelen Recoleta lockar många turister med sina restauranger, shopping och gröna parker. Här vill vi strosa längs gatorna, dricka ett glas vin och spendera pengar i shoppingmallen.

2,000 kr ARGENTINA
Uruguay
När vi befinner oss i Buenos Aires måste vi passa på att ta färjan över till Uruguay och äta lunch i den charmiga staden Colonia. Båten tar cirka tre timmar och ni kan hjälpa oss med biljetterna.

3,000 kr ARGENTINA
Iguazu Falls
Iguazu Falls är ett av världens underverk och består av magiska vattenfall, däribland det stormande ”Djävulsgapet”. Här promenerar vi mellan fallen, åker speedboat och njuter av den tropiska naturen. Ni får gärna bidra med inträde och boende.

900 kr ARGENTINA
Tango i San Telmo
I San Telmo finns de mest kända tangokvarteren. Utbudet av milongas, ställen där man dansar tango, är stort och här vill vi frossa i kurser, shower och konserter. Hjälp oss med biljetter!

1,000 kr ARGENTINA
Teatro Colon
1908 slog Teatro Colon upp portarna och är i dag Buenos Aires mest älskade sevärdhet, med en akustik i världsklass. Var med och bidra till en upplevelse vi sent kommer glömma!

1,500 kr ARGENTINA
Fotboll i La Boca
I stadsdelen La Boca kan ni bjuda oss på en fotbollsmatch mellan de lokala lagen Boca Juniors och River Plate på stadion La Bombonera. Stadion där Diego Maradona en gång spelat. Häftigt!

4,000 kr ARGENTINA
Pinamar
Är en kuststad cirka fyra timmar söder om Buenos Aires. Hit åker man för sol, bad och slappa dagar. Hjälp oss med bussbiljetter och övernattning och låt oss äta gott och ladda batterierna.

1,000 kr ARGENTINA
Puerto Madero
Är Buenos Aires nyaste stadsdel och ligger vid floden Rio de la Plata. Gamla lagerlokaler har byggs om till eleganta restauranger. Här ligger restaurangen Las Lilas, som ska ge en matupplevelse man sent kommer att glömma.

300 kr ARGENTINA
Museum
I Buenos Aires finns ett flertal museum värda att besöka. Hjälp oss med inträdet!

2,000 kr ARGENTINA
Hotell Four Seasons
En del av bröllopsresan är att bo lyxigt. Hjälp oss en natt eller två på detta häftiga hotell!