Our adventure...

...which you can help us realize!


CARTBRÖLLOPSDAGEN

Wednesday 20 nov 2019, departure


17,500 kr BRÖLLOPSDAGEN
Flygbiljetter
Tänk att vi äntligen ska åka till landet Down Under! Bidra till flygbiljetterna och vi är ett steg närmare vår drömdestination Australien.

5,000 kr BRÖLLOPSDAGEN
Business Class
Unna oss en uppgradering på flyget!

7,500 kr BRÖLLOPSDAGEN
Fotograf
Låt oss få uppleva minnena från vår dag, om och om igen!

5,000 kr BRÖLLOPSDAGEN
Catering / Mat
Vi vill slå på stort och dela denna gåva tillsammans med er.

1,000 kr BRÖLLOPSDAGEN
Blommor
Så vi kan fylla vår dag med blommor!


AUSTRALIEN

Wednesday 20 nov 2019, 25 days


2,000 kr AUSTRALIEN
Fraser Island
Är världens största sandö och ligger utanför Australiens östkust. En fantastisk plats som består av både öken, djungel, sötvattensjöar och vatten så rent att det går att dricka. De flesta upptäcker ön genom att ta en 3-dagars hajk i jeep.

700 kr AUSTRALIEN
Operahuset i Sydney
Operahuset i Sydneys hamn är förmodligen ett av världens mest kända landmärken. Huset är faktiskt tillverkat av mer än en miljon vita kakelplattor från Sverige. Bjud oss på en guidad tur!

2,000 kr AUSTRALIEN
Ayers Rock
En av de mest kända naturfenomen när man pratar om Australien är Ayers Rock. Detta 600 miljoner år gamla röda berg som reser sig mot himlen är ett måste! Hjälp oss med tågbiljetter och övernattning.

500 kr AUSTRALIEN
Snorkla i det stora Barriärrevet
Det stora barriärrevet är världens största och här finns valar, delfiner, sköldpaddor, hajar, clownfiskar och massor av korallfiskar. Allt detta kan vi upptäcka genom snorkling eller dykning.

500 kr AUSTRALIEN
Vingård
Australien har fler än 60 vinregioner utspridda över landet och som de vinälskare vi är skulle vi vilja besöka en vingård och gå på vinprovning. Tack för ert bidrag!

600 kr AUSTRALIEN
Kakadu National Park
Med två miljoner hektar är Kakadu National Park Australiens största nationalpark. Området Ubirr är en samling stora klippblock som varit hem för aboriginer under tusentals år och kvar finns målningar och stenkonst. Detta vill vi se!

1,500 kr AUSTRALIEN
Airlie Beach
Är utgångspunkten för seglingar och utflykter i ögruppen Whitsundays. De vackra öarna återfinns ofta på vykort från Australien och här kan vi snorkla bland koraller och fiskar. Ge oss några dagar på havet!

2,400 kr AUSTRALIEN
Hyrbil
Ge oss en hyrbil och vi lovar att ge oss ut på en upptäcktsfärd bortom de vanliga turiststråken.

1,000 kr AUSTRALIEN
Workout
Ett träningspass eller två på stranden I soluppgången.